Bérbe adó ingatlanok

bérbe adó lakás, bérbe adó üzlethelység, bérbe adó ház

ingatlan kiadás = biztos pénzkereseti lehetőség

Egy ingatlant többféle célból lehet bérbe adni. Használható irodaként, lakásként, akár tároló-helységként is, a lehetőségeknek leginkább a méret, az elrendezés, és a tulajdonos által szabott feltételek szabnak határt – sok embernek nem mindegy, hogy a bérlő mire használja a lakást, amit kiadtak neki, hiszen az amortizáció mértéke, de akár a bérleti díj összege is függhet ettől. Magánszemélytől, lakhatási célokra jóval kevesebbet lehet elkérni az ingatlan bérbeadásáért, mintha például egy cég venné ki irodának, utóbbi esetben ugyanis nagyobb az igénybevétel, így az amortizáció is.

 

Aki rendelkezik valamilyen tőkével, jól járhat, ha lakások megvételébe és felújításába fekteti, amiket utána bérbe ad. Lakásra mindig szükségük lesz az embereknek és igen nagy százalékuk albérlettel oldja meg ezt a problémát, mert vagy nincs pénze saját lakásra, vagy egyáltalán nem is akar ingatlantulajdonos lenni. Egyáltalán nem ritka, hogy valaki abból él, hogy ingatlanokat vásárol, majd kiadja őket – főleg az egyetemvárosokban virágzik ez az üzletág, a messziről jött fiataloknak ugyanis lakniuk kell valahol, még akkor is, ha nem vették fel őket a kollégiumba.

 

Akármi is a cél, az ingatlanok kiadása igen könnyű és biztos pénzkereseti lehetőséget biztosíthat: folyamatos, fix összeg folyik be minden hónapban, hiszen a bérlő fizeti a bérleti díjat. További előnye, hogy az alkalmankénti tatarozáson, javítgatáson kívül semmit sem kell ráfordítani, hiszen a lakással járó költségek is a bérlőt terhelik. Ha van egy üresen álló ingatlanunk, mindenképpen jól járunk a kiadással: ha üresen áll, a fenntartásáért fizetnünk kell, így gyakran nem kevés ráfizetéssel jár.

 

Bérbeadó ingatlanokat az internetnek hála, már nagyon egyszerűen lehet találni, mindenki percek alatt kereshet az igényeinek megfelelő lakást, üzlethelységet vagy például garázst. Igen sokan élnek is ezzel a lehetőséggel, ugyanis sokszor jóval kevésbé macerás bérelni egy ingatlant, mint megvásárolni, aztán karbantartani. A piac ma már minden igényt képes kielégíteni, szinte lehetetlen, hogy valaki ne találjon az igényeinek megfelelő ingatlant, akár lakhatási, akár üzleti, akár más célokra.

Linkek:
Keresned sem kell!

FaXuniL Kft (H-2220 VECSÉS Város utca 2., telefon:+36-30-256-8-255, adószám13017996-2-13)

Google PageRank