Bérbe adó ingatlanok

bérbe adó lakás, bérbe adó üzlethelység, bérbe adó ház

Oktatás is folyhat bérelt épületben

Ahogy üzlethelységet is gyakran szoktak bérelni vásárlás helyett, úgy igaz ez bizonyos oktatással foglalkozó cégek esetében. Például felnőttképzéseket, hétvégén elvégezhető tanfolyamokat, pár napig tartó tréningeket hirdető cégek gyakran választják azt a lehetőséget, hogy nem saját épületet tartanak fenn, hanem bérelnek egy termet, irodát vagy épületet.

Ebben az esetben természetesen oda kell figyelni az épület befogadóképességére és a hallgatók létszámára, valamint hogy az adott ingatlanban biztosíthatók-e az oktatás zavartalan menetéhez szükséges alapvető technikai feltételek. Hogy ezek a feltételek mik, a képzéstől függ. Informatikai képzés esetén például rengeteg számítógép egyidejű működtetése lehet szükséges, ezt az épület elektromos rendszerének bírnia kell.

 

Sok cég szervezi külső helyszínre a szakmai tréningeket, továbbképzéseket, mert a munkahelyen rendelkezésre álló termek nem mindig felelnek meg a célnak, ilyenkor ismét szóba kerülhet egy-egy ingatlan kibérlése. Céges csapatépítő tréningekhez is szükségessé válhat ez a lépés, mert ezeket gyakran többnaposra tervezik, ráadásul a dolgozóknak is jót tesz a környezetváltozás – oldottabban viselkedhetnek, mintha a munkahelyen lennének, ami segíti a kapcsolatok kedvező irányba való változását. Ezekben az esetekben rövidebb távra ugyan, de akár egy egész ingatlant is kibérelhetnek a rendezvény idejére.


 

Linkek:
Keresned sem kell!

FaXuniL Kft (H-2220 VECSÉS Város utca 2., telefon:+36-30-256-8-255, adószám13017996-2-13)

Google PageRank