Bérbe adó ingatlanok

bérbe adó lakás, bérbe adó üzlethelység, bérbe adó ház

Üzlethelység bérlése

Különböző vállalkozások, cégek indításakor szükség lehet üzlethelységre is. Egy vállalkozás elindítása egyébként is számottevő költségekkel járhat, nem feltétlenül marad tőke arra, hogy ingatlant vásároljunk, ahol működhetünk.

Ilyen helyzetben igen nagy könnyebbség, hogy az üzlethelységet, irodát bérelni is lehet. A bérleti díj az elején nem jelent akkora terhet, mint ha megvennénk a szükséges ingatlant, így segítheti az indulást ez a lehetőség. Ha a vállalkozás beindult, esetleg később vásárolhatunk saját üzlethelységet is, vagy maradhatunk továbbra is a bérlésnél, mindenkinek más válik be.

 

Üzlethelység, iroda bérlésénél is ugyanúgy adott a rugalmasság, mint ha lakást vennénk ki: ha mégsem felel meg az igényeinknek, esetleg találunk szebbet, jobbat, olcsóbbat, minden további nélkül költözhetünk máshová. Érdemes ezt kihasználni: idővel, ahogy növekszik a cég, esetleg szükség lehet több alkalmazottra, ami azzal jár, hogy több hely is kell majd, így előfordulhat, hogy nagyobb helyre lesz szükség – ha csak béreltük az irodát vagy az üzletet, nem fog gondot okozni, hogy nagyobbra cseréljük.


 

Linkek:
Keresned sem kell!

FaXuniL Kft (H-2220 VECSÉS Város utca 2., telefon:+36-30-256-8-255, adószám13017996-2-13)

Google PageRank